ELITE S7 FAT BURNER Produk Pembakar Lemak TERLARIS!

elites7-eslite-s7-2a

elites7-eslite-s7-1b

elites7-eslite-s7-3a

 

Adakah anda pernah jugak seperti mereka????

Kami boleh bantu anda…Anda boleh makan dan tidak perlu bersenam untuk dapatkan berat badan ideal anda.

 

Berita baik buat anda…FAT BURNER ELITE S7 Produk Pembakar Lemak TERBAIK 2016 kini di DEPAN MATA ANDA..! Sekarang tengah ada Promosi GILA- GILAAA..!

Terbukti BERKESAN

TANPA BERLAPAR & TANPA BERSENAM..

Fat Burner Hybrid Advance Elite S7 adalah produk terbaru sesuai untuk LELAKI atau WANITA yang inginkan badan yang kurus, sihat dan selamat. Fat Burner Hybrid Advance Elite S7 adalah diluluskan oleh KKM (No Rujukan 130715/07/099) dan dijamin HALAL

 

elites7-elite-s7-owner

Bersama Pengasas Hybrid Nutrilab ELITE S7 En Sang

elite-s7-ubat-kurus-call

Khasiat Fat Burner Hybrid Advance Elite S7

  1. Ultimate Fat Burner

Ini adalah ejen pembakar lemak terunggul. Kandungan Fat Burner dalam Elite S7 ini terdiri daripada 7 bahan terbaik dunia yang diuji pakar. Terbukti power giler untuk mencairkan lemak dengan mudah.

  1. Power Detox

Banyak toksin dalam tubuh adalah salah satu sebab kenapa ramai orang payah sangat nak kurus. Kandungan Power Power Detox ini akan membuang toksin dari badan 3x lebih cepat berbanding produk-produk lain di pasaran.

         3. Triple Energy Booster

Dengan memakan satu sachet Elite S7 akan membuatkan anda 3 kali ganda lebih bertenaga dari biasa. Tak caya??? leh try satu sachet dan try main futsal  selama sejam. Kompem tak berhenti sampai habis game. Ia juga akan membuatkan anda tidak terasa lapar seterusnya mengurangkan perasaan ingin makan.

  1. Collagen

Kolagen adalah ramuan bonus dalam kandungan Elite S7. Selepas sebulan anda rasa perbezaan pada kulit. Lebih cerah, anjal dan gebu.

HUBUNGI SEGERA 019-3534944 / 019-2710042

0042

Keistemewaan Fat Burner Hybrid Advanced Elite S7

– Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan.

– Membuang’ air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi.

– Daya tahan penyakit (sistem imun)  semakin meningkat.. Anda tak perlu selalu ke klinik selepas ini. 🙂

– Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja.

-Selera makan terkawal.

-Sesuai untuk semua sama ada lelaki atau wanita

-Harga yang terlajak murah dengan 4 fungsi dan khasiat yang berlainan. Anda tak perlu membeli produk yang banyak dan mahal.

-Satu botol boleh tahan sehingga 40 hari
Harga Asal Elite S7 : RM210
Harga Promosi Elite S7 : RM170

Terbukti BERKESAN

TANPA BERLAPAR & TANPA BERSENAM..

elite-s7-ubat-kurus-call

 

 

FAQ
1) 1 botol boleh tahan berapa lama?
1 botol mengandungi 40 sachet utk 40 hari kalau amik 1 sachet sehari. Tapi utk optimum result disarankan amik 1 sachet pagi & 1 sachet sblm makan malam atau 2 sachet pagi.
2) Cara minum Elite S7?
Minum 1 sachet tuang dlm gelas dan campur dengan 150 ml air sejuk / suam. Perlu diambil ketika perut kosong. Disarankan amik selepas bgn dari tidur. Minum segelas air suam kemudian minum Elite S7.
3) Perisa?
Perisa mix berries yg sgt best.
4) Ada side effect tak?
Takde sbb bahan yg digunakan adalah 100% semulajadi dari herba terpilih.
5) Kalau da stop minum Elite S7 berat badan akan naik tak?
Tidak. Boleh stop kalau dah dpt berat badan ideal.
6) Ada pantang larang? Coffee?
Pengguna Elite S7 tak perlu berpantang sbb Elite S7 adalah sejenis minuman bukan ubat.
7) Perlu bersenam tak?
Terpulang….kalau bersenam or jogging is a bonus…lagi cepat pembakaran lemak berlaku dan sgt membantu. Tapi Elite S7 diformulasikan utk mereka yang sibuk & tiada masa nak exercise. Tak bersenam pun boleh turun 10kg dgn Elite S7.
8) Kerap membuang air kecil diawal pengambilan Elite S7?
Tanda yang bagus kerana Elite S7 membantu melancarkan system perkumuhan. Pastikan amik 3 liter air putih setiap hari bagi mengelakkan terhidrat.
9) Boleh ke campur Elite S7 dgn supplement lain?
Yes boleh tapi pastikan ada jarak masa sekurang-kurangnye 1 jam.
10) Pesakit darah tinggi, sakit jantung, kanser boleh amik?
Pesakit darah tinggi, sakit jantung, kanser boleh amik s7. No problem.
11) Klu amik S7 pastu berat makin naik macam mana?
Ingredients ni semua menguruskan. Kalau naik tu maybe sbb terlampau byk makan dari biasa. Ada jugak yg ingat bila guna fat burner jadi lesen utk makan lagi byk. Mkn mcm biasa tapi takleh ubah pemakanan berganda2 dari normal.
12) Kalau dah dpt berat badan ideal perlu teruskan ke tak?
Terpulang pada customer..nk teruskan boleh, nk stop pun boleh.
13) Adakah S7 boleh hilangkan bau badan?
Active ingridient yg terdapat dlm S7 utk menguruskan, membakar lemak & mencantikkan kulit sahaja. Kalau ada yg dpt menghilangkan bau badan tu bonus.
14) Lepas minum kena tunggu 30 min dulu baru boleh makan ke atau sesaat selepas minum boleh terus makan?
Tunggu sekejap, at least kalo tak sabor sgt 15 minit. Bagi dia settle down dlm sistem tubuh.
15) Seawal umur brp boleh minum s7?
Disarankan bermula umur 15 tahun.
16) Customer yg ada tekanan darah rendah boleh minum x?
Sebenarnya xde mslh tp kalau ada simptom-simptom seperti jantung berdegup laju or simpton-simptom lain perlu stop segera.Dapatkan Nasihat Doktor.

Produk Ini Dijamin 100% Original ##

Lulus KKM No Rujukan 130715/07/099
Jangan risau produk ini mmg dijamin 100% selamat dari bahan2 terlarang.

Harga Asal Elite S7 : RM210 

Harga Promosi Elite S7 : RM170

HUBUNGI SEGERA 019-3534944 / 019-2710042

Terbukti BERKESAN

TANPA BERLAPAR & TANPA BERSENAM..

elite-s7-ubat-kurus-call

Testimoni

elite-s7-ubat-kurus-testimoni1 elite-s7-ubat-kurus-testimoni2 elite-s7-ubat-kurus-testimoni3 elite-s7-ubat-kurus-testimoni4 elite-s7-ubat-kurus-testimoni5 elite-s7-ubat-kurus-testimoni6

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Tetimoni 1

 

 

Tetimoni 2

Tetimoni 3

Tetimoni 4

 

Tetimoni 5

 

Tetimoni 6

Tetimoni 8

Tetimoni10

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

 

Terbukti BERKESAN

TANPA BERLAPAR & TANPA BERSENAM..

elite-s7-ubat-kurus-call

Kami Menggunakan POSLAJU / CityLink untuk Penghantaran kepada anda . Tiada kerisauan malah anda boleh mengetahui pergerakan barang anda dengan ‘tracking number yang diberi’ .

COD Cheras/KL/PJ

 

IMG-20160307-WA0004

IMG-20160223-WA0004
IMG-20160229-WA0008

BERAPA HARGA ELITE S7?

TEMPAH SEKARANG DENGAN HARGA PROMO !!!

Harga Asal Elite S7 : RM210
Harga Promosi Elite S7 : RM170

FREE POSTAGE SELURUH SEMENANJUNG 

COD CHERAS/ PJ / KL

elite-s7-ubat-kurus-call

P/s : Produk akan dihantar menggunakan Poslaju pada hari yang sama jika pembayaran dibuat sebelum jam 3 petang setiap hari kecuali Sabtu, Ahad & cuti umum. Tracking number akan diberikan pada hari yang sama.

JAMINAN BARANG AKAN SAMPAI KE TANGAN ANDA

COD Cheras/KL/PJ

Terima Kasih.

Psssst!! Jangan Tunggu lama2..

 

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.