ELITE S7 FAT BURNER Produk Pembakar Lemak TERLARIS!

Keluhan Cik Amira JB

Aduh badan semakin gemuk..puas berdiet tapi lemak ni TEPU betul..susah betul nak kurus..kawan-kawan sering memanggil saya ‘‘Cik Tembam’’ ..sedihnya saya dijadikan bahan jenaka mereka.Mereka ni tidak fikir ke perasaan saya. Stress saya dibuatnya.

Keluhan En Jamal, Cheras

Saya seorang guru Pendidikan Jasmani dan Kesihatan. Selepas kahwin badan saya naik dan tidak sesuai dengan BMI saya. Saya jugak rasa badan cepat letih dan kurang bertenaga.

 

Keluhan Pn Nana, Batang Kali

Malunya saya bila pergi reunion baru-baru ni, ramai kawan-kawan menegur badan saya yang semakin berisi. Semasa di sekolah dulu, saya memang pandai menjaga badan. Bila dah masuk alam pekerjaan tak ada masa nak bersenam, asyik makan sahaja. Yang paling memalukan saya, penah saya naik LRT ada makcik bagi tempat duduk, sebab dia ingatkan saya ni mengandung.

Adakah anda pernah jugak seperti mereka????

Kami boleh bantu anda…Anda boleh makan dan tidak perlu bersenam untuk dapatkan berat badan ideal anda.

 

 

Berita baik buat anda…FAT BURNER ELITE S7 Produk Pembakar Lemak TERBAIK 2016 kini di DEPAN MATA ANDA..! Sekarang tengah ada Promosi GILA- GILAAA..!

Terbukti BERKESAN

TANPA BERLAPAR & TANPA BERSENAM..

Fat Burner Hybrid Advance Elite S7 adalah produk terbaru sesuai untuk LELAKI atau WANITA yang inginkan badan yang kurus, sihat dan selamat. Fat Burner Hybrid Advance Elite S7 adalah diluluskan oleh KKM (No Rujukan 130715/07/099) dan dijamin HALAL

wahtpp

Khasiat Fat Burner Hybrid Advance Elite S7

  1. Ultimate Fat Burner

Ini adalah ejen pembakar lemak terunggul. Kandungan Fat Burner dalam Elite S7 ini terdiri daripada 7 bahan terbaik dunia yang diuji pakar. Terbukti power giler untuk mencairkan lemak dengan mudah.

  1. Power Detox

Banyak toksin dalam tubuh adalah salah satu sebab kenapa ramai orang payah sangat nak kurus. Kandungan Power Power Detox ini akan membuang toksin dari badan 3x lebih cepat berbanding produk-produk lain di pasaran.

         3. Triple Energy Booster

Dengan memakan satu sachet Elite S7 akan membuatkan anda 3 kali ganda lebih bertenaga dari biasa. Tak caya??? leh try satu sachet dan try main futsal  selama sejam. Kompem tak berhenti sampai habis game. Ia juga akan membuatkan anda tidak terasa lapar seterusnya mengurangkan perasaan ingin makan.

  1. Collagen

Kolagen adalah ramuan bonus dalam kandungan Elite S7. Selepas sebulan anda rasa perbezaan pada kulit. Lebih cerah, anjal dan gebu.

 

 

HUBUNGI SEGERA 019-3534944 / 019-2710042

 

 

0042

Keistemewaan Fat Burner Hybrid Advanced Elite S7

– Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan.

– Membuang’ air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi.

– Daya tahan penyakit (sistem imun)  semakin meningkat.. Anda tak perlu selalu ke klinik selepas ini. :)

– Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja.

-Selera makan terkawal.

-Sesuai untuk semua sama ada lelaki atau wanita

-Harga yang terlajak murah dengan 4 fungsi dan khasiat yang berlainan. Anda tak perlu membeli produk yang banyak dan mahal.

-Satu botol boleh tahan sehingga 40 hari
Harga Asal Elite S7 : RM210
Harga Promosi Elite S7 : RM170

 

HUBUNGI SEGERA 019-3534944 / 019-2710042

 

 

FAQ
1) 1 botol boleh tahan berapa lama?
1 botol mengandungi 40 sachet utk 40 hari kalau amik 1 sachet sehari. Tapi utk optimum result disarankan amik 1 sachet pagi & 1 sachet sblm makan malam atau 2 sachet pagi.
2) Cara minum Elite S7?
Minum 1 sachet tuang dlm gelas dan campur dengan 150 ml air sejuk / suam. Perlu diambil ketika perut kosong. Disarankan amik selepas bgn dari tidur. Minum segelas air suam kemudian minum Elite S7.
3) Perisa?
Perisa mix berries yg sgt best.
4) Ada side effect tak?
Takde sbb bahan yg digunakan adalah 100% semulajadi dari herba terpilih.
5) Kalau da stop minum Elite S7 berat badan akan naik tak?
Tidak. Boleh stop kalau dah dpt berat badan ideal.
6) Ada pantang larang? Coffee?
Pengguna Elite S7 tak perlu berpantang sbb Elite S7 adalah sejenis minuman bukan ubat.
7) Perlu bersenam tak?
Terpulang….kalau bersenam or jogging is a bonus…lagi cepat pembakaran lemak berlaku dan sgt membantu. Tapi Elite S7 diformulasikan utk mereka yang sibuk & tiada masa nak exercise. Tak bersenam pun boleh turun 10kg dgn Elite S7.
8) Kerap membuang air kecil diawal pengambilan Elite S7?
Tanda yang bagus kerana Elite S7 membantu melancarkan system perkumuhan. Pastikan amik 3 liter air putih setiap hari bagi mengelakkan terhidrat.
9) Boleh ke campur Elite S7 dgn supplement lain?
Yes boleh tapi pastikan ada jarak masa sekurang-kurangnye 1 jam.
10) Pesakit darah tinggi, sakit jantung, kanser boleh amik?
Pesakit darah tinggi, sakit jantung, kanser boleh amik s7. No problem.
11) Klu amik S7 pastu berat makin naik macam mana?
Ingredients ni semua menguruskan. Kalau naik tu maybe sbb terlampau byk makan dari biasa. Ada jugak yg ingat bila guna fat burner jadi lesen utk makan lagi byk. Mkn mcm biasa tapi takleh ubah pemakanan berganda2 dari normal.
12) Kalau dah dpt berat badan ideal perlu teruskan ke tak?
Terpulang pada customer..nk teruskan boleh, nk stop pun boleh.
13) Adakah S7 boleh hilangkan bau badan?
Active ingridient yg terdapat dlm S7 utk menguruskan, membakar lemak & mencantikkan kulit sahaja. Kalau ada yg dpt menghilangkan bau badan tu bonus.
14) Lepas minum kena tunggu 30 min dulu baru boleh makan ke atau sesaat selepas minum boleh terus makan?
Tunggu sekejap, at least kalo tak sabor sgt 15 minit. Bagi dia settle down dlm sistem tubuh.
15) Seawal umur brp boleh minum s7?
Disarankan bermula umur 15 tahun.
16) Customer yg ada tekanan darah rendah boleh minum x?
Sebenarnya xde mslh tp kalau ada simptom-simptom seperti jantung berdegup laju or simpton-simptom lain perlu stop segera.Dapatkan Nasihat Doktor.

Produk Ini Dijamin 100% Original ##

Lulus KKM No Rujukan 130715/07/099
Jangan risau produk ini mmg dijamin 100% selamat dari bahan2 terlarang.

Harga Asal Elite S7 : RM210 

Harga Promosi Elite S7 : RM170

HUBUNGI SEGERA 019-3534944 / 019-2710042

wahtpp

Testimoni

Tetimoni 1

Tetimoni 2

Tetimoni 3

Tetimoni 4

 

Tetimoni 5

 

Tetimoni 6

Tetimoni 8

Tetimoni10

 

HUBUNGI SEGERA 019-3534944 / 019-2710042

wahtpp

 

Kami Menggunakan POSLAJU / CityLink untuk Penhantaran kepada anda . Tiada keriasuan anda boleh mengetahui pergerakan barang anda dengan ‘tracking number yang diberi’ .

 

IMG-20160307-WA0004

IMG-20160223-WA0004

IMG-20160229-WA0008

P/s : Produk akan dihantar menggunakan Poslaju pada hari yang sama jika pembayaran dibuat sebelum jam 3 petang setiap hari kecuali Sabtu, Ahad & cuti umum. Tracking number akan diberikan pada hari yang sama. Terima Kasih.

Psssst!! Jangan Tunggu lama2..